Wie schrijft?

Mijn vader vertelde me altijd dat een blender een van de dingen is die het leven in je familie maakt. Het heeft ons gered. Vandaag ben ik trots om te zeggen dat mijn vader (hehehe) leerde me hoe je een blender en ik voel me geweldig over.

Nu moet ik gewoon leren hoe het te gebruiken en ik kan mijn eigen spullen te maken en te verkopen. Dus ga wat kopen. En doe het goed. Mia en mijn vader hebben al vele jaren een staafmixer. Het is erg geliefd bij de familie. Nu mia en mijn vader hebben een andere gekocht en het is in hun huis. De blender heeft een zeer mooi nieuw interieur en heeft een nieuw scherm. Het vorige model had het scherm en het was altijd het beste scherm. Het nieuwe model heeft een mooi nieuw scherm en het zal het scherm voor onze nieuwe blender. Het scherm is een zeer goed scherm met een brede kijkhoek en een geweldige resolutie. Het scherm heeft ook een touchscreen.

In 2018 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse televisieserie "Slovens" over staafmixer. Het was zo'n grote eer dat ik dit interview deed. Ik hoop dat het genoeg is om de aandacht van mijn fans te krijgen om hier terug te komen. In 2018 ben ik ook een bedrijf gestart, "Vink Handblend". Ik wilde mijn staafmixer recepten en tips over hoe ik graag deze desserts te maken delen.

Ik was ook te zien in een blogpost van het Nederlandse tijdschrift "Frood.nl" in de zomer van 2014. Ze vroegen me of ik geïnteresseerd zou zijn in een interview met hen. Ik was blij om te accepteren. Ze vroegen me om een "open geest" en om mijn mening te delen. Daarna heb ik wat onderzoek gedaan naar wat voor soort blender ik leuk vind, wat zijn de beste blender modellen en hoe ze te gebruiken, enz.

Mijn Ebook, die heet "Blender 101" is beschikbaar voor download hier. De freebie van de website heeft een lijst van al mijn tutorials op mijn blog. Er is zelfs een video tutorial. Maar ik zal het toevoegen van nieuwe dingen op een regelmatige basis.

Blender is een open-source videobewerkingstoepassing voor Windows en Mac. Het kan gratis worden gedownload in het geval je niet veroorloven de prijs van een Mac. U het gebruiken om eenvoudige video's en foto's te maken voor educatieve doeleinden, voor zakelijke doeleinden of voor persoonlijk gebruik.

Ik begon Blender een tijdje terug, toen ik een mooi videobewerkingsprogramma nodig had, vooral voor mijn eerste project. Ik vond een aantal gratis tutorials op youtube en lees een aantal boeken. Sommigen van hen waren zeer gedetailleerd, maar ik kon het niet vinden waar ik kon een basis blender tutorial gebruiken. Dus ik bracht een paar weken het lezen van een bos van tutorials, dan vond een uitstekende beginner-vriendelijke tutorial, die gaf me een zeer solide basis voor wat er nodig is om te leren hoe blender te gebruiken. Sindsdien heb ik geprobeerd een heleboel video's, video's die me enorm hebben geholpen.