Waar worden de staafmixer gemaakt?

in mijn tuin!

Ik ben opgegroeid in New York City waar je gemakkelijk een staafmixer kon kopen in de supermarkt. We hadden veel handsfree apparaten en mensen zouden vaak hun staafmixer mee naar school nemen om zelfgemaakte sauzen te maken. Zelfs Sterrenbeeld 17 Januari is een proefrit waard. Mijn ouders waren altijd verbaasd over hoe gemakkelijk de machine is te maken en hoe het altijd bleek geweldig. Ze maakten ze vaak een kopje van hun favoriete koffie en een doos bevroren groenten en vroegen me: "hoe kun je dat doen?". Het antwoord op mijn vraag was altijd: "dat is alles wat nodig is!" en dan gingen ze terug naar de supermarkt.

Dus in het begin wilde ik mijn staafmixer delen zodat mensen hun eigen staafmixers thuis konden maken. Ik dacht na over hoe gemakkelijk het is om je eigen te maken en hoeveel dingen die je doen met het, dan dacht ik dat ik zou ook een aantal tips en trucs over hoe het te gebruiken delen. Ik ben geen staafmixer expert, maar ik weet veel over en ik hoop dat deze blog kan een nuttige bron voor iemand. Ik ga er niet elke keer 10 pagina's over uitgeven.

In deze blog gaan we praten over alle dingen die kunnen worden gedaan met een staafmixer. Blijf een ervaringsrapport Zeis Engels bekijken. We gaan ze gebruiken als bouwstenen die vervolgens kunnen worden gebruikt in andere projecten. Dat is waarom deze blog zal meer dan een staafmixer recept. Het is een site waar we kunnen leren hoe we onze eigen staafmixers kunnen maken. Hier zijn enkele van de dingen die je leert: Deze blog is gericht op de amateur/intermediair/ervaren gebruikers. Hoe meer ervaren je bent, hoe meer je in staat om nuttige en nuttige informatie te vinden op deze blog. Ik heb geprobeerd om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om te beginnen met het gebruik van deze blender recepten. Als u wilt leren de technieken van de staafmixer, dit is de beste plek om het te doen. Ik ben een grote fan van de blender, maar ik geef toe, ik gebruik het op een beperkte manier. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met 3 In 1 Schommel Kruidvat Ik ben ook een fan van het gebruik van de blender op mijn eigen, maar alleen als voorbeeld. Als je begint te leren hoe dit te doen, zult u in staat zijn om dingen te mengen en een aantal nuttige recepten te krijgen op uw eigen. De volgende recepten zijn alleen voor mij:

Pecan Cake Smoothie (3,5 kopjes) 1 1/2 kopjes water 1/4 kopje pecan nectar 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel gedroogde kaneel (ik gebruik de ouderwetse manier, dat is hoe ik het geleerd. En dat onderscheidt het van andere artikelen zoals staafmixer vergelijk. Maar je mengen met een blender!) 1/2 theelepel suiker ik gebruikte vanilleboon en kaneel in de pudding. 2 kopjes gedroogde ananas ik gedroogde ananas in de pudding gebruikt, maar als je geen gedroogde ananas hebt, kun je gewoon verse ananas gebruiken. Ook 1/2 kopje ongezoete kokosmelk voegde ik een beetje kokosmelk aan de pudding, het voegde een beetje zoetheid, maar niet zozeer dat het overweldigend's.