Is het mogelijk om staafmixer te kopen?

Het is onmogelijk om een staafmixer te kopen met gratis verzending. Dus de staafmixer gemeenschap zijn heel druk met hun staafmixers. Ik probeer ze te helpen door hier veel informatie, tips en video's te delen.

Deze blog is gratis voor u en beschikbaar voor u om te posten op uw blog, website of sociale media. Als u uw eigen video, videoclips, zelfstudie, post of een andere video van deze site wilt delen, u dat doen. Gebruik gewoon de embed code hieronder, geef ons krediet en link naar onze blog, stuur me dan de link van de video. Gereedschapskist Vrachtwagen zal ook een start-up zijn.

Insluiten code :

Deze blog is een gemeenschap. Als je de inhoud op deze blog, laat het dan aan andere mensen weten dat je op deze site bent. Uw feedback is belangrijk voor ons. Dit is de reden waarom de links zijn gekoppeld aan mijn kanaal, zodat uw feedback kan helpen om deze site een betere. Het is als een communityblog, zodat mensen met dezelfde smaak met elkaar in contact kunnen komen. Dus laat mensen weten dat je op deze site.

Ik maak al meer dan 3 jaar video's, sinds 2012. Het is waarschijnlijk sterker dan staafmixer. Ik kan bijna alle video's vanaf nul of ik kan het proces leren van een aantal andere tutorials vond ik . Ik heb wel een studio waar ik mijn eigen materiaal meng in 3 uur. Het is erg leuk en het is de leukste manier om te leren. De video's werden geïnspireerd door video tutorials die ik heb gezien op YouTube, Youtube kanalen en mijn vrienden die waren de verkoop van staafmixer in de winkel, dat ze hadden. Ze wilden dat ik deze video's produceerde. Dus besloot ik om video's te gaan maken. En ik maak ze nog steeds. Mijn eerste video was voor een vriend van mij die wilde de video te maken om zijn droom werkelijkheid te maken. Hij stuurde me een aantal van zijn handen en de video was geboren! U de video hier bekijken:

Ik heb meer video's gepland voor de komende maanden en ik zal een post doen zodra de video's zijn gedaan. En natuurlijk kan ik dit niet doen zonder de hulp van mijn fans. Maar laten we eerst beginnen! Wat je nodig hebt: Dit is een geweldige plek om te beginnen. Ik gebruik Vimeo, die is gratis en makkelijk te gebruiken. Dus geef deze tutorial een gaan en delen met je vrienden! Als u op zoek bent naar een video die een interessant onderwerp of iets dat je graag laten zien, kijk dan op de video sectie op deze website. Dus, hier is het, de basisstappen om uw eigen handgemaakte staafmixer te maken: Ik raad niet aan om dit te doen met een gewone schaar. Ik vind dat ze te scherp zijn.