Hoeveel watt moet een staafmixer hebben op zijn minst een echte keuken steun?

Hoeveel watt denk je dat je krijgen van je staafmixer? Het aantal is meestal gewoon een gok, dat is echt te klein als je zulke grote staafmixers te gebruiken.

In deze post presenteer ik u mijn idee om een kleine draagbare te maken en te vergelijken met een grote staafmixer. Als je iets weet over staafmixers, deel dan je ervaring met de commentaar hieronder. Ik wil zien wat andere mensen zouden aanbevelen als ze het geld en de tijd om een staafmixer te bouwen zou hebben. Voor degenen onder u die niet bekend zijn met staafmixers, ik ben niet een staafmixer expert met alle middelen. Ik ben gewoon een doe-het-zelf persoon. Dus ik weet zeker dat ik niet de beste bron op de hand blender. In tegenstelling tot Makita Liniaal Zaag, kan het merkbaar nuttiger zijn als gevolg. Maar ik ben een fan van de grote staafmixers. Dus ik kan een vergelijking met hen doen. Hier is mijn idee van hoe de grote staafmixer werkt:

1) De machine is in een glazen kom waarin is een blender blad, een plastic container voor het sap en een lege plastic beker. Wanneer de machine wordt gebruikt, trekt het water uit de blenderkom aan de lege kop om het sap te vormen. Het water wordt gemengd met het sap en dat is alles. Nadat het sap is afgekoeld, wordt de container met een deksel in een gesloten container geplaatst. Dit is logischer dan Dewalt Verstekzaag. Wanneer de container opnieuw wordt gebruikt, is er een beetje knijpen op het deksel. Het sap wordt vervolgens in de container gegoten. De container kan ook worden gevuld met een andere vloeistof, zoals melk en wat water tot het punt dat het mengsel is niet zo dik als het sap is geperst uit de container. Op deze manier zit er altijd een beetje vloeistof in de container en droogt deze niet snel uit. In tegenstelling tot staafmixer vergelijk is het dus merkbaar bevorderlijker. Ook is een beetje vloeistof in de container, zodat een paar meer foto's kunnen worden genomen.

Dit artikel is vertaald in het Nederlands en Frans van een Franse website. Als u niet vloeiend in de taal, stel ik voor dat je probeert om de artikelen te lezen in de oorspronkelijke taal eerste. Als je vragen hebt over dit artikel, neem dan gerust contact met mij op [email protected] Hier zijn de stappen die nodig zijn om de formule toe te passen op uw staafmixer: 1) Zet het sap en sap in de container. 2) Giet het in de blender. 3) Wacht tot het klaar is met mengen. 4) Leg een schone handdoek op het mes en druk op het mes om de olie te verwijderen. 5) Spoel het mes af. 6) Druk het mes opnieuw om eventuele olie te verwijderen. 7) Giet de sappen in een fles en je hebt je eerste staafmixer. Als u een betere blender, vertel het me en ik zal de post bijwerken.

Wat is een staafmixer? Een staafmixer is een blender die kan worden gebruikt met een kleine hoeveelheid water. Het is de basisblender die veel van ons gebruiken om smoothies en drankjes te maken. Het wordt gebruikt om veel van de meest populaire dranken (bijvoorbeeld koffie, thee, sappen, ijsthee) die u wilt drinken met uw warme drank te maken. Handblenders komen meestal in 3 modellen: een eenvoudige, een meer geavanceerde, en een multi-purpose een. Er zijn veel verschillende soorten staafmixers.